tornar web

dimarts, 29 d’agost del 2017

Un Verkami per "Encontres amb l'Alquimista. Josep Palau i Fabre"



Ja hem començat la campanya de Verkami per donar a conèixer "Encontres amb l'Alquimista. Josep Palau i Fabre", del Col·lectiu Escafandre de l’Associació l’Espantaocells, un llibre-catàleg-DVD fruit de la interacció de diferents artistes per commemorar el centenari del poeta Palau i Fabre. La campanya de micromecenatge s'acaba el 24 de setembre. Es per això que et demanem que ens ajudis a difondre-la i que hi participis amb una petita aportació. Si la campanya de Verkami  és un èxit, podrem publicar el llibre i te'n farem arribar un exemplar. Connecta't al nostre projecte en aquest enllaç de Verkami http://vkm.is/joseppalauifabre
Hi trobaràs un munt d'avantatges!  Ja saps que en cas que no aconseguim els diners per a la publicació, no es cobrarà  res als mecenes que hi hagueu col·laborat. Així de senzill!
No deixis de fer-hi un cop d'ull. El projecte es molt engrescador. Reserva'n un exemplar.
T'avancem que properament, l'exposició de totes les obres i les representacions dels artistes participants en aquest projecte tindran lloc a la Fundació Palau del 16 de setembre fins al 12 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada